Beheer jouw aandelenregister. Gemakkelijk.

Beheer het aandelenregister van jouw bedrijf online en onderteken het elektronisch op Clarico. Clarico helpt jouw aandelenregister te beheren en beschermen.

clarico app preview on laptop computer

Enkele tevrede klanten

Innovatieve bedrijven die Clarico vertrouwen

Beheer jouw bedrijf met gemoedsrust.

Ben jij ook geïntimideerd door het administratieve papierwerk en juridische administratie dat gepaard gaat bij het leiden van jouw bedrijf? Net zoals jij zijn wij gefrustreerd met de tijd en het geld dat we moeten investeren om de vereiste juridische administratie na te komen.

Clarico laat jou toe om jouw aandeelhoudersregister te beheren en te updaten.

Een Register Voor de 21ste Eeuw.

app preview company transactions
Beperk fouten tot een minimum

Clarico’s ingebouwde veiligheidsmechanismes verminderen de kans op fouten in het aandelenregister van jouw bedrijf tot een absoluut minimum.

Toegankelijk overal ter wereld, 24/7

Toegang tot jouw aandelenregister waar je ook bent, met de gemoedsrust dat jouw register nooit verloren kan geraken.

Geef toegang aan derde partijen

Spaar tijd uit door toegang te verlenen aan derde partijen, zoals advocaten, banken of boekhouders. Zo is het niet nodig om een fysiek register te gaan brengen naar jouw adviseurs.

Waarom Clarico gebruiken?

Onderteken jouw aandelenregister digitaal

Clarico werkt samen met Connective, zodat jij alle transacties in jouw aandelenregister digitaal kan ondertekenen met een e-handtekening, waar je ook bent.

Beperk fouten tot een minimum

Clarico’s ingebouwde veiligheidsmechanismes verminderen de kans op fouten in het aandelenregister van jouw bedrijf tot een absoluut minimum.

Toegankelijk overal ter wereld, 24/7

Toegang tot jouw aandelenregister waar je ook bent, met de gemoedsrust dat jouw register nooit verloren kan geraken.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Starter
€4/maand

per vennootschap


Tot 2 transacties per jaar

Pro
€15/maand

per vennootschap


Tot 10 transacties per jaar

Unlimited
€20/maand

per vennootschap


Onbeperkt transacties per jaar

Op zoek naar een groter plan of een oplossing op maat? Contacteer ons team.

*Alle prijzen jaarlijks gefactureerd en exclusief BTW

Veelgestelde Vragen

Ja. Clarico is een elektronisch aandelenregister en elektronische aandelenregisters zijn wettelijk toegelaten. Het nieuw Wetboek van vennootschappen en verenigingen voorziet expliciet in de mogelijkheid voor Belgische vennootschappen om hun aandelenregister elektronisch bij the houden 👩‍⚖️. De enige voorwaarde is dat de raad van bestuur het besluit moet nemen (zoals elke beslissing) om het aandelenregister elektronisch te beheren. Dit kan gebeuren in simpele notulen 📄. Daarnaast is het ook vereist dat het elektronisch aandelenregister gebruik maakt van elektronische handtekeningen. Wij werken samen met Connective en bieden e-handtekeningen aan op Clarico, so all good on our side 🤩!

Ja. Handtekening in het aandelenregister zijn niet onderworpen aan enige bijzondere wettelijke voorwaarden. Daardoor zijn de algemene regels op (elektronische) handtekeningen van toepassing. De elektronische handtekeningen op Clarico zijn daardoor ontvankelijk als bewijs overeenkomstig artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek en artikel 25 van de eIDAS Richtlijn.

Hou het als een symbool van het verleden… of niet. Tijdens het opzetten van jouw vennootschap op Clarico heb je de mogelijkheid om een scan van het aandelenregister te uploaden. Zolang dat je een scan van het register bijhoudt ingevuld tot aan het moment dat je naar Clarico overschakelde (als er een fysisch aandelenregister bestond), is alles in orde. Wat je doet met jouw fysiek aandelenregister daarna, ligt volledig in jouw handen.📦

Wij geloven in goedkope juridische oplossingen.

Onze missie is om de kracht van technologie te gebruiken om het de juridische wereld toegankelijker te maken. We willen een betere en meer gebruiksvriendelijke interactie met alles wat betrekking heeft op juridische admisnitratie. Omdat iedereen recht heeft om de juridische formaliteiten na te komen zonder een dure advocaat.

Onze digitale handtekeningen zijn veilig en juridisch geldig

Clarico wordt onderstuend door het eSignatures platform van Connective dat ook gebruikt wordt door itsme® en bedrijven zoals BNP Paribas Fortis, ING en SD Worx. Dit betekent dat jij kan ondertekenen met jouw e-ID hetgeen een 'gekwalificeerde elektronische handtekening' aanmaakt die dezelfde juridische waarde heeft als een handgeschreven handtekening.

logo connective and logo clarico working together

Gebruik Clarico voor slechts 4€ per maand

Ervaar de nieuwe manier om jouw bedrijf te beheren.